Att göra hos oss och i den vackra Vallebygden.

Möjligheterna till förströelse är många.

 

Valle är en otroligt vacker bygd, här finns gott om vandringsleder i omgivningarna och vacker natur precis utanför husknuten. Om du tycker om djur och natur finns framför allt på våren ett rikt fågelliv i dammen, och i den omgivande skogen är chansen stor att stöta älg, rådjur, räv och lodjur även om lodjuren brukar vara väldigt skygga och inte vill visa sig under dagtid. I dammen finns bäver och ett stort antal sjöfåglar.

http://www.skaraborgsleder.se/vandring/se_vandring_skovde_silverfallet-karlsfors.html

 

Barn - även stora barn - uppskattar ett besök Skara sommarland som ligger endast ett par mil från Dämmans gård. http://www.sommarland.se/

En tur till alla närliggande gårdsbutiker och konstnärer, brukar även det vara en trevlig utflykt.

 

För dig som har intresse av att skapa själv kan vi sätta ihop en aktivitet som att scrappa, altra, göra kort, skapa alster i lera, plocka vackra dekorationer i naturen och göra en dörrkrans, gjuta betong eller någon annan kreativ aktivitet utifrån dina egna önskemål.

 

Med endast ett par kilometer till Billingens golfbana är läget även perfekt för golfaren. http://www.billingensgk.se/default.asp 

Inom ett avstånd på några få mil finns ytterligare ett flertal golfbanor.

 

Vill du ta med dig hästen på semestern går även det bra, hagar och stall finns tillgängligt. Möjligheterna är många, kontakta oss gärna så sätter vi tillsammans ihop ett program för er.

 

 

© 2013  Dämmans gård. All rights reserved

  • facebook-square
  • YouTube Square